Mindent a kezdetektől

A nevem Baliga Zsolt, körülbelül 2 éve foglalkozom weboldalak készítésével. Azóta nem csak hobbym lett, hanem szinte szenvedélyemmé vált. A legelső általam készített weblapot egy MLM rendszerben működő biztosítási broker cég, a Destine Broker Hargita megyei kirendeltsége és annak alkalmazottai használják. Kis idő elteltével elkészült a második honlap, amely a gyimesfelsőloki Domokos Pál Péter Általános Iskola alkalmazottainak és diákjainak könnyíti meg munkájukat. Az eddigi munkáimat megtekintheti a Potfolio menüpont alatt. Ugyanakkor, ha bármilyen segítségre lenne szüksége, igénybe veheti a Kapcsolat menüpont által elérhető online e-mail küldő form-ot, vagy a jobb alsó sarokban lévő chat dobozt.

Baliga Zsolt Web design & SEO

Team A célok nem csak azért szükségesek, hogy motiváljanak minket. Nélkülözhetetlenek, mert valójában azok tartanak bennünket életben...

Robert Harold Schuller

Tel.: 0747 860 553
Email: baligazsolt@gmail.com

Szolgáltatásaink garantálják

  • 99.99% Uptime
  • 100+ Gbps kapacitás
  • 24x7x365 támogatás
  • Kiváló Datacenter-ek
Kiegészitő információk
Felhasználói vélemény

“Az iskolánk web lapját profi módra készítetted el. Minden elvárásnak kitűnően megfelel. Könnyen kezelhető, minden iskolával kapcsolatos adatot fel lehet tölteni, áttekinthető, látványos és nem utolsósorban nagyon hasznos.”

Máthé Zoltán, Domokos Pál Péter Általános Iskola
Hianyzik a kep
Vissza az elejére

Kövessen minket Twitter-en, Facebook-on vagy Google+ -on a legújabb ajánlataink megtekintéséhez.
2020 © ZSOLTWEB. All rights reserved. Design and programming by Baliga Zsolt