Szerződés időtartama

Miden egyes új szerződés esetén a tárhelyszolgáltatási illetve weblap készítési szerződés minimális időtartama egy év. A szerződés a benne meghatározott időponttól veszi kezdetét és annak lejáratáig érvényes. Ezalatt a periódus alatt mindkét félnek az Általános szerződési feltételek szerint kötelezettségeik vannak.

Általános szerződési feltételek

A szerződés aláírása után a felek kötelezettségei, jogai illetve korlátozásai a következők:

  • Minden esetben szigorúan tilos a tőlünk bérelt tárhelyszolgáltatások által pornográf, sértő illetve rasszista tartalmak közzététele. Ugyanúgy nem engedélyezet a romániai törvényekkel ütköző tartalmú weboldalak közzététele. Amellet, hogy ezekért nem vállalunk felelősséget, ha ezek közül bármelyik is tudomásunkra jut, minden további nélkül töröljük a weboldal teljes tartalmát a szerverünkről, illetve a tárhelyszolgáltatást is ideiglenesen felfüggesztjük.
  • Abban az esetben, ha az elkészült weblapot kereskedelmi céllal óhajtja használni, azt csak abban az esetben tároljuk, ha jogilag nem törvénybe ütköző a tevékenység.
  • Ki nem fizetett számla esetén fenntartjuk magunknak a jogot szolgáltatásaink előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetéséhez. Az ebből adódó pénzügyi veszteségért nem vállalunk felelősséget.

Szolgáltatásaink árai

Szolgáltatásaink árai minden esetben euróban vannak kifelyezve és az aznapi euro árfolyam szerint számoljuk át RON-ba. Az áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t. Mindezek mellett igénybe vehet személyre szóló árajánlatot is, amennyiben bármilyen más elképzeléssel fordul hozzánk.

Utoljára frissítve: 2014.02.22.

Hianyzik a kep
Vissza az elejére

Kövessen minket Twitter-en, Facebook-on vagy Google+ -on a legújabb ajánlataink megtekintéséhez.
2020 © ZSOLTWEB. All rights reserved. Design and programming by Baliga Zsolt